Voleibaliştii de la SCM Zalău, locul doi la Memorialul „Radu Zamfirescu” de la Craiova

Ultima verificare pentru SCM Zalău înaintea începerii noului sezon a avut loc la Craiova, la finele săptămânii trecute, unde formaţia locală a organizat o nouă ediţie a Memorialului „Radu Zamfirescu”. La eveniment au mai fost invitate Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti, iar formaţia pregătită de Marius Lazăr şi Andrei Păun a înregistrat două victorii şi o înfrângere.

Primul adversar al Zalăului a fost chiar SCM Craiova, echipă în faţa căreia, sălăjenii au cedat cu 1 – 3, după 25 – 23, 21 – 25, 30 – 28 şi 25 – 20. În cealaltă partidă a zilei, Steaua a dispus cu 3 – 0 de Universitatea Cluj.

La finalul unui meci disputat, dar cu o evoluţie foarte bună din partea jucătorilor noştri, SCM Zalău s-a impus cu 3 – 0 în faţa Stelei, în cel de-al doilea meci. După 25 – 21 în primul act, Zalăul s-a impus la limită, 25 – 23 în cel de-al doilea parţial, iar în ultimul set, diferenţa a fost cea mai clară, 25 – 18. Craiova a dispus, în celălalt meci al zilei, cu scorul 3 – 0 de Universitatea Cluj.

Sâmbătă, în ultima zi a turneului, SCM Zalău a câştigat cu 3 – 0 (28, 17, 16) partida cu Universitatea Cluj, iar Craiova a s-a impus cu 3 – 2 în faţa Stelei, după ce formaţia din Capitală a condus cu 2 – 0.

În urma rezultatelor înregistrate, formaţia din Craiova a câştigat turneul, fiind urmată de SCM Zalău, Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj.

„Primele impresii care le-am tras despre România şi despre Zalău sunt foarte bune. Oraşul este unul mic, toate lucrurile sunt apropiate, iar acest lucru ne ajută să fim aproape de cetăţeni. Echipa a avut evoluţii ascendente în perioada de pregătire, fapt ce mă determină să cred în îndeplinirea obiectivelor în acest sezon. Cu siguranţă vom fi în top”, a declarat jucătorul Zalăului, Cristian Palacios.

Leave a Comment